be creative with action and more
Hallo, Welkom op het creatief and more
Log snel in, of registreer je gratis.

Inloggen
Het Moderator Team
Beheerders

- Creatief (Administratief)
- susielosser


Moderators

- /
Laatste onderwerpen
een watttenschijfkrans makenzo 23 nov - 12:30susielosserKerstboompop makendo 20 nov - 12:18susielosserOrgami fireworksma 10 nov - 20:05susielosserMuurvullerwo 22 okt - 8:57creatiefPaasgerechten!do 18 maa - 18:25Gast
Zoeken
Geef resultaten weer als:
Geavanceerd zoeken

Deel
Go down
avatar
creatief
Admin
Vrouw
Leeftijd : 35
aangemeld op : 30-05-07

Muurvuller

op wo 22 okt - 8:57

Benodigdheden: men neme een voorwerp, pot, vaas, wijnfles, piepschuim ornament, houten letters. maakt niet uit, plastic, hout of glas.
Potje allesvuller van de action.
Muurverf (tip praxis kleine potjes van 1.99 in allerlei mooie kleuren) decoverf.
Doek
Kwast
Bakmeel of koffiedik/drap, koude thee
Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden.
Dit is hoe ik het heb gedaan.
Pak je voorwerp en smeren maar zo uit het potje. Expirimemteer met dik, ruig en glad. Bedenk wel dat het snel hard wordt. Enige snelheid is geboden en je kan het ook met natte handen vochtig maken om het wat soepel te houden. Wanneer die er helemaal onder zit zoals je hem leuk vindt kun je met het kleuren beginnen. Verven met een kwast en evt weer wat uitvegen met een doek...let op, dan kan het zijn dat je hem wel weer iets gladder maakt. Speel met verschillende tinten voor een natuurlijk effect. Daarna evt wat afwerken met bakmeel (op wit zie je dit dus niet met een zeef erover zeven en wat wegblazen of inwrijven. Voor meer een aarde pot effect kun je koffie drek op de nog natte pot uitsmeren. ..of thee over een lichtte pot gooien. (Potten, kruiken komen uit de grond is de gedachte erachter)
Evt afnemen en hij is klaar.
TIP!!! Als je een glazen vaas doet dan is het slim om eerst een kleur door de allesvuller te doen alvorens op te brengen want anders kijk je er wit in.
Heel veel succes!!

Terug naar boven
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum